Beyaz Saray'dan Davutoğlu açıklaması

Beyaz Saray'dan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından yapılan değerlendirmede, 'Davutoğlu'nun iyi bir çalışma arkadaşı olduğu' belirtildi.

Davutoğlu'nun başbakanlık görevinden ayrılmasının İŞİD'e karşı mücadelede Türkiye-ABD ilişkilerini ve işbirliğini etkilemeyeceği vurgulayan Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, “İstifanın İŞİD'İ yok etmek için birlikte çalışmaya ve ortak stratejimizi uygulamaya engel olacağını tahmin etmiyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.