Müslüman çocukların okulunda yangın

Gece 23.00 sıralarında yangın ihbarı alan kurtarma ekiplerinin şefi Paul Bjurehag yangının bütün okul binasını sardığını okulun bir bölümünü kurtarmaya çalıştıklarını belirtti.

Malmö Polisi sözcüsü Mia Sandgren de önce büyük bir patlamanın duyulduğunu, bir başka polis ekibinin kaçan bir aracı durdurmak isterken neredeyse ezildiklerini, şüpheli aracın uyarı ateşine karşın durmadığını belirterek şüpheli aracın henüz yakalanamadığını söyledi.

Mia Sandgren ‘‘Yangın söndürme çalışmaları şu an devam ediyor. Yangının söndürülmesinden sonra ortaya çıkacak duruma göre soruşturmaya başlayıp suçun niteliğine karar vereceğiz. Bir polisin neredeyse ezilmesi olayı için de muhtemelen cinayete teşebbüsten soruşturma başlatılacak’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
İsveçMalmö Kenti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.