İran'dan Rusya'ya 'Türkiye' sözü

Tahran Moskova’ya, Türk meyve vesebzelerinin İran menşeli gibi gösterilerekRusya topraklarını sokulmasını önlemek için her türlü tedbiri alacağını belirten resmi bir yazı gönderdi.

Rusya Federal Bitki Koruma ve Karantina Servisi’nden (Rosselkhoznadzor) yapılan açıklamada, “İran, Rosselkhoznadzor olarak ambargo getirilen Türk ürünlerinin Rusya pazarına sokulmasını önlemek için her türlü tedbirin alınacağını belirtti” ifadeleri yer aldı.

Moskova, Ankara’nın Rus Su-24 uçağını düşürmesinin ardından 1 Ocak 2016 itibariyle belirli Türk ürünlerinin Rusya pazarına girişini yasakladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.