Asfalt devi 5 şirketi için konkordato istedi

AYHANLAR Holding AŞ, Ayhanlar Yol Asfaltlama San. ve Tic AŞ, Ayhanlar Hazır Beton İnş. Prefabrik Yapı Elemanları San ve Tic AŞ, Aypet AyhanlarPetrol Ürünleri Madencilik San. ve Tic AŞ,  Aytaş Ayhanlar Madencilik Enerji San. Tic. AŞ ile bu şirketlerin sahibi Murat Ayhan için konkordato talep edildi.

Davanın görüldüğü Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketlere yönelik 3 aylık geçici mühlet verdi, üç kişilik geçici konkordato komiseri ataması yaptı.

Ayhanlar Holding'in temeli 40 yıl önce bir aile şirketi olarak kuruldu. Gruba bağlı Ayhanlar Yol Asfaltlama AŞ, sektörün en büyük firmalarından biri. Ayhanlar Yol Asfaltlama İSO İkinci 500 sanayi şirketleri listesinde yer almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.