Hacı Boydak tutuklandı

Kayseri'de önceki gün FETÖ/PDY örgütüne mali finans sağladığı gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, savcılığın itirazı üzerine çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bir süre önce İstanbul Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde mide ameliyatı geçiren ve dün taburcu edilerek Kayseri'ye gelen Hacı Boydak, KOM ekiplerince gözaltına alındı. Boydak, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından sağlık sorunu nedeniyle yurtdışı yasağı ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ancak, savcılığın itiraz etmesi üzerine hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılan Hacı Boydak bugün gözaltına alınarak, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi. Hacı Boydak, buradan da sevkedildiği mahkemece tutuklandı.

Hacı Boydak , 4 ay önce de kardeşi  Holding eski CEO'su Memduh Boydak'la tutuklanarak Ankara Sincan Cezaevine konulmuş, 2 ay önce de salıverilmiş, 2 hafta önce de İstanbul Nişantaşı Amerikan Hastanesinde mide ameliyatı olmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Hacı Boydak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.