THY'den İstanbul Havalimanı'na iki yeni hat daha

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'ndan yapılan tarifeli seferlere 10 Aralık'tan itibaren Trabzon ve Adana'yı ilave ettiklerini duyurdu.

Ekşi, Twitter'da, 29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'ndan planlanan yeni tarifeli seferlere ilişkin açıklamada bulundu.

İstanbul Havalimanı'na 2 yeni hattın daha ilave edildiğini kaydeden Ekşi, "Ankara, Antalya ve İzmir'e ilave olarak, 10 Aralık’tan itibaren Trabzon ve Adana’ya uygun fiyatlar ile uçun hem de büyük proje İstanbul Havalimanı'nı görmüş olun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sondevir.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.