Başkentgaz'dan açıklama: Bilgi Sistemi yenilenmesi nedeniyle gaz verilemeyecek

ANKARA (AA) - Başkentgaz'ın bilgi sistemlerinin yenilenmesi nedeniyle 25, 31 Mayıs arasında bazı hizmetlerin verilemeyeceği bildirildi.

Başkentgaz'dan yapılan açıklamaya göre, Ankara’da 2 milyonu aşkın aboneye hizmet veren Başkentgaz, hızlı ve kaliteli hizmet için yenilenme çalışmalarını sürdürüyor.

Bilgi sistemlerinin yeni yazılım ile güncellenmesiyle, 25-31 Mayıs'ta bağlantı anlaşmaları, gaz kullanım sözleşmeleri, sözleşme fesih, proje onay, gaz açma işlemleri ve banka otomatik ödemeleri yapılamayacak.

Güncelleme sırasında aboneler bazı hizmetleri alamayacak ama gaz kullanımında sorun yaşanmayacak. 28-31 Mayıs'ta ise doğalgaz satışı yapılamayacak.

Açıklamada kartlı sayaç kullanan abonelerin 28 Mayıs'a kadar doğalgaz alımlarını gerçekleştirmeleri halinde sıkıntı yaşamayacağı belirtildi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.