Dolar ve Euro'da gün sonunda durum / 21 Ekim

Dolar/TL yeni haftaya 5,80 civarında başladı.

Türkiye ve ABD arasında Suriye konusunda anlaşma kararının ardından iki ülke ilişkilerine yönelik riskin azalmasıyla TL varlıklar son günlerdeki kayıplarının önemli bölümünü toparladı.

Bankalararası piyasada dolar, saat 19.09 itibari ile 5,8610 seviyesinde seyrediyor. Kur geçen hafta 5,94'e kadar yaklaşmıştı.

Euro/TL de 6,5371 seviyesinde hareket ediyor.

Piyasalar yarınki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesini ve perşembe günkü Merkez Bankası faiz kararını yakından takip edecek.

Anahtar Kelimeler:
FinansDövizDolarEuro
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.