SGK'dan maaş açıklaması

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde: "Memur emeklisi, dul ve yetimlerinin, Bayram'ın birinci günü alacakları maaşları, Bayram'dan bir gün önce ödenecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan, gelir ve aylık almakta olan memur emeklisi, dul ve yetimlerinden aylıklarını Ziraat Bankası'ndan alanların ödemeleri her ayın 1. ve 5. günleri arasında yapılmaktadır.

Bu kapsamdaki gelir ve aylıklar, 5 Temmuz Salı gününün, Ramazan Bayramı'nın 1. gününe denk gelmesi nedeniyle, 4 Temmuz Pazartesi (Arife) günü ödenecektir.

Böylece, emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan almakta olan 320 bin 246 memur emeklisi, dul ve yetimine, toplam 991 milyon 547 bin 972 lira 29 kuruş tutarında ödeme yapılmış olacak."

Anahtar Kelimeler:
SgkSosyal Güvenlik Kurumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.