Cizre'de 30 TIR kül oldu
Silopi ile birlikte 14 Aralık günü uygulanan sokağa çıkma yasağının devam ettiği Cizre İlçesi'nde, hakim tepelerde konuşlanan tankların belirlenen hedeflere top atışı sürüyor.
 
Zaman zaman top atışlarıyla birlikte şiddetli silah seslerinin duyulduğu ilçe merkezinde bulunan TIR Parkı'nda, roket, top mermileri ve patlayan bombalar nedeniyle yangın çıktı. Sokağa çıkma yasağı devam ettiği için herhangi bir müdahalenin yapılamadığı yangında, park halindeki yaklaşık 30 TIR yanarak kül oldu. Yangınla birlikte yaşanan patlamalarda havaya yükselen alevler ilçenin tamamını aydınlattığı görüldü.

Öte yandan barikat ve hendeklerin bulunduğu Yafes Mahallesi'nin giren güvenlik güçleri, mahallede hakimiyeti ele geçirdi. 

Cizre İlçesi'nde patlama ve silah sesleriyle birlikte TIR parkında çıkan yangın da hala devam ediyor.

 

Anahtar Kelimeler:
ŞırnakCizre
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.