Şehidin oğlundan son bakış

Van’da, dün saat 05:30 sıralarında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 41 yaşındaki özel harekat polisi Önder Ertaş’ın cenazesi Zeytinburnu’ndaki Kozlu Mezarlığı’nın gasilhanesinden alındı ve sabah saatlerinde Atışalanı’ndaki evine helallik alınması için getirildi.

EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NE DEFNEDİLECEK

Meslektaşlarının eşliğinde getirilen cenazeyi burada çok sayıda kişi karşıladı. Helallik alınacağı sırada şehit Önder Ertaş’ın eşi Arzu Ertaş gözyaşlarını tutamadı. 4 yaşındaki oğlu Yekta’nın şehit babasının tabutuna bakışı yürekleri burktu. Şehit Ertaş’ın cenazesi, Eyüp Sultan Camii’nde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği’ne defnedileceği belirtildi.

 

Anahtar Kelimeler:
VanEsenlerÖnder Ertaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.