Şırnak Valiliği'nden 'yasak' açıklaması

Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde sokağa çıkma yasağı devam ederken, bugün bazı basın yayın organları ile sosyal medyada Şırnak Valiliği'nce 'İl merkezinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi' gibi haberler yer aldı.

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada haberlerin asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirtilerek, 'Bazı basın - yayın organlarında ve sosyal medyada Şırnak Valiliğince Şırnak il merkezinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği yönündeki haberler, tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Sokağa çıkma yasağı Cizre ve Silopi ilçe merkezlerinde devam etmekte olup, Şırnak il merkezinde sokağa çıkma yasağı bulunmamaktadır' denildi.

Anahtar Kelimeler:
1
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.