Şırnak'ta çatışma:  2 terörist öldürüldü, 6 yaralı

Şırnak'ta PKK'lılar, bu gece İl Emniyet Müdürlüğü, emniyet kademe binası, Çakırsöğüt Jandarma Komutanlığı ile asker ve polislerin konakladığı okullara eş zamanlı saldırı düzenledi.

Roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldıran teröristlere, güvenlik güçleri de anında karşılık verdi.

Çıkan çatışmada 6 güvenlik görevlisi yaralanırken, 2 PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi. Şırnak Asker Hastanesi'ne tedaviye alınan yaralı 6 güvenlik görevlisinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

KENTTE SİLAH SESLERİ YÜKSELİYOR

Saldırıların ardından kaçmaya çalışan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için kentte hava destekli geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyonların sürdüğü kentte yer yer silah sesleri yükseliyor.

KENTİN YÜZDE 86'SI TEMİZLENDİ

Şırnak'ta kazılan hendeklerin kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcılarının imha edilmesi ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmeleri için jandarma ve polis özel harekat ekiplerinin ortak düzenlediği Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifti Operasyonu hız kesmeden devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının getirildiği 14 Mart'tan bu yana sürdürülen operasyonlarda kent merkezinin yüzde 86'sı patlayıcı tuzaklanmış hendek ve barikatlar ile PKK'lılardan temizlendi.

Anahtar Kelimeler:
Pkk OperasyonuŞırnak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.