Sur'da patlama: 1'i ağır 4 asker yaralı

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlara bugün de devam edildi.

TUZAKLANMIŞ BOMBA VE KANAS

Sur İlçesi'ndeki Hasırlı Mahallesi'nde bu sabah 1 uzman çavuş, PKK'lı bir teröristin kullandığı Kanas suikast silahı ile vurularak ağır yaralandı. Sur'da tuzaklanmış bombanın patlatılması sonucu ise 3 asker ile, hendekleri kapatmak için giden Devlet Su İşleri (DSİ) ekibinin içinde yer alan 1 işçi yaralandı.

1'i ağır 4 asker ile 1 DSİ çalışanı hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, Sur'daki çatışmalar ise yer yer devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırSur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.